15 år snart och förlorat min pappa.. ibland känns det jobbigt att prata med mamma om det eftersom hon har mer minnen med honom än vad jag har..

har aldrig haft en jätte nära kontakt med min pappa men har alltid önskat att vi haft det. han var inte heller den bästa pappan man kunde ha och han gjorde inte alltid dom rätta valen. snart är det två år sen han dog. kommer alltid minnas dagen då vi fick veta att han dött i en motorcykelolycka i thailand. jag vet inte vart jag ska ta vägen ibland, och vet inte vem jag kan prata med. det känns som om alla mina kompisar är rädda för att prata med mig om det, men jag vill/behöver nån att prata med. jag saknar honom och ingen av mina kompisar verka tro det eftersom att jag inte träffat min pappa så mycket dom senaste åren, men jag saknar honom och önskar verkligen att vi hade haft en nära relation. ska aldrig glömma våra fina stunder vi haft.... <3

Förälder: 
Pappa
Dödsorsak: 
Plötslig

Dödsviktigt är en bok om hur det är att förlora en förälder som barn som kom ut i december 2012.
Dödsviktigt.nu är en mötesplats för de barn som är drabbade och en faktabank om sorg för alla som behöver det.
Det är dödsviktigt att prata om döden är föreläsningen som gjuter mod i lärare, vårdpersonal och andra vuxna så att de vågar möta barn i sorg.

Mia Berg, författare och projektledare, miaberg.nu

Anna Thors, fotograf och bokens formgivare, afotoform.se

Henric Wallmark, illustratör, henricwallmark.se

Johan Hammarström, webbdesign, johwebandgraphics.se

Sätt upp din egen lapp på Anslagstavlan. Dela dina tankar och känslor om sorgen med andra barn och ungdomar som också vet hur det är. Skriv lite grann eller hela din historia. Eller bara läs! Kom ihåg – du är inte ensam!